Ett mer långsiktigt beslut?

Då är ytterligare en måndag här. Den första i februari för att vara exakt och jag sitter med min kaffekopp efter att ha rastat hundarna och fått iväg Lovisa till skolan. Dom andra två kikar på Nicke Nyfiken och jag lyssnar på det senaste avsnittet av Creepypodden som precis kommit ut i köket. Alltså det kom inte ut i köket. Men jag sitter där.

Mathilda fick permis av sjukhuset över natten så hon for till Jakke och Janna då dom har bil och kan åka in snabbt om det är så, samt att jag tror hon kan behöva en lugn natt och idag är det vanliga läkare som ska fatta ett mer ”Långsiktigt” beslut. Tror dock inte mister Viking tänker vara särskilt långsiktigt kvar därinne. Han har redan gjort ex antal rymningsförsök och hade han bara legat med huvudet ner igår hade dom nog inte stoppat henne. Men han har inte riktigt begripit den där grejen! Han har väl fått logiken av sin far antar jag!

Nu ska jag fixa lite frukost och försöka komma iordning med den här dagen! Får hoppas den går snabbt! Samtidigt vill jag göra det mesta av den! Men men!

Hoppas ni har det bra!

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 518 visningar

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Haha det där lät ju lite komiskt "gjort ett antal rymnings försök" hehe😄 så bebven har inte vilja komma ut ännu elle?? 🙂
nouw.com/mittlivommig
Baso
Baso,
Haha! Jo han vill men det är lite tidigt än så dom försöker stoppa det. Dock vet jag inte hur mycket mer Mathilda orkar då det är värkar och smärtor.
nouw.com/baso
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jaha ok.. Ja vissa bebisar vill tydligen komma lite tidigare än vanligt å en del blir sena, är så olika det där har MAN hört.😊😉🙂
Jaha ah ok, lite jobbigt för hennes del då antar jag p.g.a värkarna å så.😕
nouw.com/mittlivommig