För Min Skull

Ibland vet jag inte riktigt hur mycket man ska öppna sig här i bloggen. Vill gärna skriva av mig allt men samtidigt känns det som folk skulle få för sig att vrida det till min nackdel. Dock känns det som samtidigt som det kvittar. Lite splittrade känslor helt enkelt.

Ligger i sängen nu och försöker natta Minna en andra gång som sov en alldeles för sen middagsvila. Har varit full rulle hela dagen men hemmet börjar äntligen arta sig. Ikväll efter nattande av barn och rastande av djur ska jag nog bara slappna av, kanske se en film eller plocka och få vara mig själv en stund. Är inte överdrivet trött även om kroppen är sliten. Börjat göra saker bara för min skull på kvällar när barnen och Mathilda lagt sig och en annan kanske fortfarande har tankar på högvarv och energi kvar att försöka göra något annat.

Får se. Det står nog mellan en film eller ordna med datorn och studion. Försöker hitta tid och en lucka att komma igång med alla projekt igen vilket inte är det enklaste. Gäller att få in all ordning och rutiner men allt är nytt för såväl barn som vuxna och sommarlovet är ju i full gång. Men det ska gå! Man kan inte stressa heller för mycket.

Hoppas ni alla har en fin kväll och slipper höra babblarna på repeat hur välgjord än musiken är.

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 444 visningar

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Ojoj mkt du har fått gjort hör jag. Då kan det nog va bra å slappna av efteråt.
Btw... en nyfiken fråga: tog ni med grisen med flytten eller vad gjorde ni med den??🤔🙂
nouw.com/mittlivommig
Baso
Baso,
Grannen har honom för tillfället. Hämtar honom med det sista 😊
nouw.com/baso