Bibliografi

 • 2013 – Man Leker Inte Med Ångest
  (Självbiografisk) – 42 SidorMAN LEKER INTE MED ÅNGEST är en tragikomedi och självbiografi om den upplevelse Tommy Nordin hade när han hamnade på psykiatriska akutmottagningen och blev inlagd. Vi följer honom när han med humor funderar på sitt liv, sitt mående och personerna runt om honom, både på utsidan av gallerbalkongen, men även mötena med personerna innanför den.

  KOMMANDE:

 • 2024 Man Leker Inte Med Ångest – Utökad Version
  (Självbiografisk) – 111 sidor
  Den utökade versionen planerad att komma i Oktober 2024 innehåller inte bara första boken utan även flera resor fram och tillbaka till Psykiatriska Akutmottagningen. Här träffar vi ännu fler observerade människor men även djupare tankar och fler livsöden runtom efter att Tommy Nordin blivit äldre och saker runtomkring också förändrats.
 • TBA – Det Här Är Mitt Liv
  (Självbiografisk)
  Det Här Är Mitt Liv är den kompletta självbiografin om Tommy Nordin. Om Ångest, Diagnoser och att pendla fram och tillbaka mellan fosterhem i hopp om att hitta någon som förstår och finns där när han själv inte ens gör det.
 • TBA – Älvstad
  (Fantasty, Äventyr)
  Älvstad handlar om dom tre oskiljaktiga vännerna Jack, Git och Kurre som är i tonåren och bor i en stad som runtomkring befolkas av hemligheter i form av väsen. När Git’s lillasyster försvinner en natt försöker vännerna övertala dom vuxna i staden att dom har sett troll och att det är dom som tagit Saga, men dom vuxna vägrar tro dom och det blir upp till trion att själva rädda Saga innan det är försent.