Gravidvecka 33

Nu är det enligt räkenskapen 55 dagar kvar till BF och det har än så länge hållit sig någorlunda lugnt. Varit ett par resor fram och tillbaka men inte så att vi inte tror att han kommer kunna hålla sig inne tills tiden är ute. Det jag hoppas på är att jag under dessa 55 dagar ska ha hunnit ta körkortet men det är en sak som återstår att se. Jag tror ju inte riktigt jag hinner men allt beror ju på tider osv. Det hade varit himla skönt om inte annat då det nog kommer bli en miljon resor fram och tillbaka för mig som nybliven pappa, om inte annat till affär och lämna barn på förskola och skola osv.

Började dagen med att plocka upp på övervåningen. Det mesta var ju redan gjort igår men var ändå en del att göra såhär på morgonen. Hittade Adam sovande i soffan här också. Varför han valt det och inte gått ner och lagt sig som han brukar vet jag inte men han fann det väl bekvämare (eller gick i sömnen). Dom andra sover och jag själv har redan hunnit få i mig en stor kopp kaffe och funderar på om jag ska hinna spela in den där podden som ska ut idag nu, eller om det får bli senare mot kvällen. Det här med att göra saker i sista minuten är ju lite av mitt sigill. Men ut idag kommer den om jag så ska sitta till sen kväll! Det kan jag garantera.

Ska över till den andra lägenheten och duscha om en stund då rörmokaren verkar tagit helhelg. Insåg dock jag är tvungen att tvätta lite handdukar först. Alltid är det något.

Men men! Kaffe och rasta hundar om en stund då, om jag får liv i dom! Dom ligger och sjusover. Bara Hugo som var vaken en sväng och funderade på vad tusan jag höll på med när jag städade toaletten! Men han gick snabbt och la sig igen!

Hoppas ni alla andra har en bra söndag! Det blir vad man gör det till!

Adieu

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 266 visningar

Gillar

Kommentarer