Knytnävsslag i ögat!

Idag vaknade jag med världens knytnävsslag rätt i ögat! Det var mer en chock än smärta och det var boxar-Berta aka Minna som kamikazade mig i sömnen! Som tur var så var det en halvtimme EFTER mitt larm så det var ju en väckarklocka om inte annat. Så jag gick upp, satte på kaffe och plockade lite. Väckte Lovisa och sen kom resten upp i ett led efter varandra med Adam i spetsen som behövde kissa! Han hade ingen blöja till natten och hade klarat sig vilket är en stor bedrift så där fick han förtjänat beröm.

Nu har jag varit i Filipstad och handlat inför helgen och ska ge mig iväg sen för att hämta Alva så drar vi till Karlstad och hämtar Neo. Kan säga jag längtar som fasiken efter det där körkortet. Det är inte mycket kvar! Jag måste få det snart, annars blir jag galen. Känner mig så låst och stressad.

Som igår t.ex åkte jag iväg till Giseltrud och Adde och målade figurer/saker i betong. På väg hem missade tåget bussen med EN minut. Det innebar att jag fick sitta 2 timmar i Kristinehamn och se dum ut. Men till slut kom jag hem säkert tack vare Thomas som körde bussen!

I alla fall! Nu ska jag skriva och be min dam sätta på 11-kaffet och bege mig hem till barnen som vi har satt på ordentliga rutiner. Ska hinna dammsuga med och skura är tanken innan jag åker!

Nej. Men det var väl allt för just nu!

Adieu!

Sista bilden är från häromdagen. Snön har regnat bort här. Får be Alva prata lite mer med sina änglar. Det funkade ju sist!

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 220 visningar

Gillar

Kommentarer