Livets Bråte

Att få utttrycka sig i text och musik har alltid varit min terapi. Att då skriva vad man känner eller förklara på ett sätt man kanske inte kan till vardags har för mig varit ovärderligt och jag kan inte räkna hur många gånger det har räddat mitt liv, eller förändrat mitt liv, ibland till det sämre och ibland till det bättre. Det har oavsett alltid varit en viktig del i mitt liv.

Att få göra en skiva där man själv är ansvarig för alla bitar har dock varit för mig skrämmande. Jag har alltid haft en producent eller annat folk bredvid mig eller bakom mig. Så att idag ha släppt en skiva på ett sätt jag inte gjort på 10 år då jag släppte skivan Odödlig är stort och läskigt. Men nu är den ute.

Aldrig har en skiva tagit på mig och mitt inre, ommöblerat mina tankar och försöka tråda upp saker som denna jag släppt idag. Två skivor innan har jag känt är jag helt och hållet. Vilka? Kärlek och Andra Sjukdomar, EP’n Pankomplex och nu denna. Givetvis har alla andra skivor betytt sjukt mycket men det är alltid pusselbitar som ska göra helhetsbilden.

Med det sagt. Här får ni Livets Bråte. En skiva av tårar, tankar och givetvis ett spår där jag kan få spotta lite konstiga roliga rader. Själva namnet kommer ifrån John Ajvide Lindqvist då han nämner just den meningen i sin bok ”Hanteringen Av Odöda”.

Det var allt medborgare! Adieu!

Gillar

Kommentarer