Nu Är Det Allvar!

Hej allihopa! Jag ska göra ett riktigt försök att börja blogga regelbundet. Det är som sagt mycket jag VILL skriva om och dessutom om jag ska vara ärlig är ju bloggen en inkomstkälla på det med. ”En krona för din tanke” har ju aldrig stämt så bra som när man bloggar.

Jag kommer fortsättningsvis skriva om det jag skrivit om. Mitt personliga liv, mina tankar, mina projekt med musik och allt däremellan! Är det något särskilt du vill veta eller ha svar på eller som du tycker jag ska skriva om så kommentera gärna så jag har lite mer att gå på vad som intresserar er som läsare.

Idag är det både bra och inte så bra. Vädret har gjort att det blivit rätt kvavt så mår väl inte helt hundra men det ordnar nog upp sig med lite vätska och sömn inatt. Två av barnen är på semester tills imorgon så vi har fått en riktig chans att andas och vila upp oss då bara Viking och dom stora barnen är hemma, vilket var välbehövligt! Jag älskar alla barnen men alla behöver andas ibland!

Denna veckan som kommer ska bli väldigt spännande! Mer vågar jag inte säga nu men framåt helgen kanske en av mina stora drömmar går i uppfyllelse! Om inte annat är jag ett steg närmare.

Det var allt för detta inlägg! Hoppas alla har det bra!
Som sagt, lämna gärna en kommentar vad ni vill läsa om!

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 323 visningar

Gillar

Kommentarer

E
,
Har du någon e-post man kan nå dig på? Mvh
Baso
Baso,
Absolut. Baso@live.se
nouw.com/baso