Nu är vi hemma på riktigt! (+ Bildbomb)

Ja ni gott folk, alla snubbar och snubinnor där ute! Det har inte blivit mycket bloggande inte här på ett tag men det kan bero på det fullspäckade dagarna vi haft! Helt klart underbara glada dagar bland flyttlådor, barn och djur.

Nu har vi i alla fall flyttat även om alla saker inte kommit med men tanken är att hämta det sista nästa vecka! Allt fanns ju redan här när vi flyttade in egentligen. Handlar ju bara om att göra det till vårat eget! Vissa saker packas ner medans andra saker packas upp!

Jag är också sjukt tacksam för er vänner som ställt upp och hjälpt till och vet inte hur vi skulle klarat detta utan er! Man är väldigt välsignad måste jag säga.

Bland besök av Therese och barnen (som ändå är en del av familjen) och många andra har det badats, packats upp, firats midsommar, rotts båt och haft många fikastunder, skratt och glädje! Jag vet det är ett annorlunda ställe att bo på, och speciellt svårt som alla säger eftersom jag är en uppkörning ifrån körkortet fortfarande men jag tror på detta, och många besvär och problem har vi haft både jag och Mathilda så väl tillsammans som i tidigare liv, så att klara att bo mitt ute i ingenstans.. Vad gör det? Det finns ändå så mycket frihet i det även om det kommer med mycket fix och planering, men det är verkligen värt det!

Vem vet vad jag tycker om en månad eller år men just nu känns den här flytten verkligen som det bästa vi kunde göra och det tänker jag leva på och för! Så får vi se vart det tar oss!

Och återigen, tack alla vänner, alla besök, alla hejapå och blivande besök och minnen! Nu har vi landat!

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 436 visningar

Gillar

Kommentarer