Ovän med grannarna - Check ✔️

Hugo har en förmåga att öppna dörren och springa iväg. Så också idag under ett obevakat ögonblick när barnen gick genom dörren. Häromdagen kom en grannkärring (ja jag hittade inget finare ord och tvivlar på att hon förtjänar ett också) som kom och gnällde över att Hugo var borta i skogen vid henne och kissade vid träden. Hon hade då knallat rätt in i vårat vardagsrum och sökt upp oss.

Idag kom hon igen medan jag la Minna för att sova middag och med sin barska otrevliga ton skällde på mig för att han var lös och att snart skulle hon minsann få dit fler hundar och ville inte ha honom lös där. Så jag förklarade läget, att han rymt men vanligtvis faktiskt var kopplad och när hon stod och såg ut som hon ägde världen informerade jag henne om att då fick hon minsann ha hennes hundar som kom kopplade med, sa några väl valda ord jag inte minns och smällde dörren i ansiktet på henne.

Det mest spännande är att hennes lilla muttslickare var här häromdagen på vår altan lös, utan att vi så mycket som yttrade ett ord. Måhända är jag omogen men uppenbarligen är det skillnad på folk och folk 🤷‍♂️

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 642 visningar

Gillar

Kommentarer