Planera Projekt & Jäsa Vin

Vaknade, bytte på Viking och satte på kaffe för att sen ge han en flaska välling. På med en brasa, lite för mysfaktor, mycket för att jag är en fryslort. Nu är det dags att mata och rasta djuren. Sen blir det iväg att hämta N för att komplettera familjen med den sista pusselbiten. Ska komma igång med allt arbete med vilket inte är det lättaste med ett fotbollslag av barn men pengar måste in och saker måste ut!

Igår slängde jag också igång en sats med vin. Kan vara bra om svärfar kommer på besök i höst, eller helt enkelt för att det är roligt att göra.

Ska sätta mig sen idag och planera alla projekt och få lite ordning. Nu skäller hunden så han stod tydligen först på listan!

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 507 visningar

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Asså haha du är ju knas du Tommy!😮😄😄😆 brasa NU när det är varm sommar!!(visserligen kanske några grader sjunkit till +17 eller så men ändå) det är fortfarande sommarvärme så fort solen är framme.😄😃 gu' jag hade dött av värmeslag om jag satt mig framför en brasa. På höst å vintertid kanske det kan va gött å sitta vid en brasa men nu under sommarn. Wtf?!😮😅😅 haha knas du är som sagt.😊

Jaha så du gör eget vin?!..🙂 hoppas det blir bra smak på det då.🙂
nouw.com/mittlivommig
Baso
Baso,
Har varit nere på 6-7 grader nu på morgnarna ute och t.om 2 i Karlstad så att tända en brasa är inte så märkligt ändå. Varit kallaste Juli på 120 år enligt nyheterna, men nu vänder det förhoppningsvis tillbaka.

Ja det brukar bli ganska bra smak faktiskt! dricker inte så mycket vin själv men kul att göra.
nouw.com/baso