Så FÖRBANNAD på Sjukvården!

Jag tänkte skriva godmorgon men den är över för längesen! Hundarna har ätit mat och barnen är rastade.. Ja fast tvärtom! Funderar på att rasta barnen också men jag känner att jag behöver städa iordning i lägenheten först sådanafall. Det är en krigszon just nu! Fast det var nog inte vad ni var här för att läsa. Så låt mig berätta.


Mathilda har varit inne ett par dagar på sjukhuset för att få ut Viking vilket dom hela tiden halar på. Nu idag bestämde dom att "Okej vi sätter igång dig men INTE idag för det är fullt på förlossningen". Så hon får komma hem och ringa dom imorgon och se om det finns någon plats. Med andra ord en NY förhalning! Jag är så jävla trött på det här. Trött på att se henne må fysiskt och psykiskt dåligt av smärta och tyngd över det här och riktigt trött på att sjukvården tidigare NÄR det funnits plats ändå förhalat och nekat henne.

Nu finns det säkert besserwissrar därute som anser att "Ja men hon är ju bara i vecka 37, det är ju bra om barnet stannar så länge som möjligt". Okej ni är inte besserwissrar men still! Hon har alltid fött tidigt, hon har 3 fina barn sen innan och ingen har gått fullängd ut och nu har hon gått i en månad och sökt hjälp och haft ont så att neka henne YTTERLIGARE en gång och förhala på det gör mig så förbannad. Tack och lov har hon fint sällskap av Elin men det gör ju inte smärtan och tyngden lättare.

I alla fall! Nu ska vi ringa dom imorgon och kolla om det finns en ledig plats och OM det finns en (vilket det lät på dom som det inte fanns) kunde vi komma in och hon kunde bli igångsatt. OM! MEN! Förhalningar.

Jag vill bara hon ska sluta ha ont och att Viking ska få komma ut!
Man tycker att det inte vore för mycket begärt.

  • 700 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229