Sammanfattning för År 2020

Jag ska försöka summera det här året så gott jag kan. Jag kan missa detaljer då jag lätt tappar uppfattning på tiden men ja, då har jag åtminstone gjort mitt bästa.


Det absolut bästa som hänt är att vi fick våran Viking i Februari. Då bearbetade vi den riktigt tunga sorgen efter våran älskade My som lämnade oss hastigt och plötsligt. Så det var tårar av glädje och tårar av sorg.

Jag gjord halkbana, kuggade ett teoriprov i Karlstad och tog ett nytt i Motala som jag klarade. Jag kuggade två körprov i Örebro och två i Karlstad. Så något körkort blev det inte i år men tar nya tag 2021.


Jag köpte bil, vi flyttade till Uvanå då lägenheten i Nykroppa hade fuktskador men insåg att det aldrig skulle funka även om precis alla andra också sagt det. Vi var tvungna att helt enkelt komma på det själva. Hade vi haft körkort och inga barn så absolut, men det skulle bli en alldeles för svår situation för att få det gå. Där fick vi också avliva min bästa vän Hugo, vilket gör ont i mig varje dag fortfarande.


Jag sålde bil, vi flyttade till Forshaga, försökte få allt att funka men insåg vi var alldeles för olika och behövde få göra det på vårat sätt och bo isär för att få detta att gå, så 1 Mars nästa år står en lägenhet på samma gård redo för mig att flytta in i.


Vi har äntligen kunnat börja umgås med vänner, lösa dispyter på ett bättre sätt och kunna ha ett socialt liv, där barnen har förskola, en bra skola och Mathilda har ett jobb att gå till i Februari igen! Själv har jag insett att det enda sätt för mig att jobba är att vara min egen chef så jag har startat en online second hand jag hoppas kunna fortsätta vidare till en lokal sen, jag har flera idéer och planer och känner att jag kliver in i ett nytt år med lite mer säkerhet på var jag själv är påväg med mig själv.


Vi har haft en rökbrand i nya lägenheten, som turligt nog gick bra. Så vi har också sovit på hotell och ätit hotellfrukost.


I år har jag även målat fler tavlor och dessutom vågat mig på att få från akryl till akvarell för första gången.


Min pod När Mörkret Faller har gått från 1000 nedladdningar i början av året till 100.000 och är nu på avsnitt 50. Så det är skönt att se den är uppskattad!


Jag blev diagnosernad med ADHD/Autism, fick psoriasis och en ichiasskada i benet.


Jag började gymma men det hamnade på is pga Corona.


Jag började blogga igen mer seriöst och dagligen. Blev mindre youtube dock men det ska komma igång mer.


Jag har fått Producera musik åt andra och börjat våga sjunga mera trots folk som tvivlar.


På Spotify släppte jag

6 singlar,

1 maxisingel,

1 cover,

1 EP och

3 fullängdsskivor.


Jag gästade 5 låtar, gjorde 2 låtar till ett mixtape, samt gjorde 1 Lo-Fi beat - skiva!


Det var allt medborgare! Adieu!

Gillar

Kommentarer