Självskadebeteende att gå upp nu!

Godmorgon medborgare. Idag är det ytterligare en tisdag i December och kylan och mörkret härskar såhär på morgonen. Vanligtvis brukar det vara jag men jag har inte fått i mig kaffet än så att sola sig i glansen av mig kan jag förstå inte är det lättaste såhär!

Kidsen ska till förskolan och skolan och varför jag ens är vaken så här ogudfruktigt tidigt finns det nog varken anledning eller förklaring till. Eller ja det sistnämnda beror nog till viss del på den medicin jag så fint glömde ta igår. Men man kan inte få allt och i detta fall förlorade jag sömn! Men jag har middagsvilat ett par år så får väl offra en timme extra till att vara vaken idag.

Nu drog M’s larm igång. Vad tusan. Tror människan helt tappat det. Är ju en halvtimme innan jag så vackert ställt in Google Home på att väcka henne med nyheter och tända lampor. Ska jag plåga henne med värmländskt väder på radio ska hon väl inte gå upp tidigare. Bjöd på kaffe på sängen så hon inte har något annat väl än att gå upp då det inte finns något ordentligt sängbord. Det ska väl lära henne.

Idag har jag inget vildare planerat än lite arbete med hemsidor och färdigställning av lite låtar som legat halvklara som ska ut innan årsskiftet. Sen om det blir det eller leka med Viking eller en blandning av båda lär vi se! Han var förövrigt på BVC igår och vägde 9,5 och var 74 lång! När blev han så stor?

Nej kaffe nu. Invänta Nyhetsmorgon som den gammelgubbe jag blivit! Vad ska ni göra idag?

Det var allt medborgare! Adieu!

Gillar

Kommentarer