Tillbaka PLUS Planer!

Alltså jag är så inihelvete sämst på att uppdatera här trots att det är något jag känner jag behöver. Men det blir väl så att man gör allt utom det man ska eller behöver göra.

Men nu är jag tillbaka och har tänkt försöka hålla liv i bloggen igen så missa inte det! Eller så gör du det! Vilket som!

Nu har förskolebarnen gått för inskolning och jag är med Viking som tittar på barnprogram och har precis rastat Kola. Sov som en stock inatt så jag som inte behövde gå upp så tidigt fick väcka alla andra. Ja, se så det kan gå. Men ja, idag är tanken att umgås med Viking och se om jag får ut lite fler skivor på youtube. Har ett sista projekt som ska ut också med demos, halvfärdiga låtar och låtar som inte fick plats någon annanstans. Den kommer att heta UFO (Unfinished Objects). 2021 firar musiken 20 år, så får se hur jag ska fira det.

Brodderier Volym 4 kommer ut på Juldagen förresten med 11 låtar. Gästas av JNL, Friberg och ALVA på en remake! ❤️ Den låten har legat några år och aldrig kommit ut men nu kände jag att det var dags!

Nej nu ska jag och lilla snigel hänga lite!

Adieu!

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 161 visningar

Gillar

Kommentarer