Vecka 36 och Mathilda till Förlossningen

Idag går vi in i vecka 36 och det firade Mathilda med att igår ha såna värkar att hon fick ta sjuktaxi in till förlossningen. Där vill dom ha kvar henne till åtminstonde imorgon då ordinarie läkare kommer tillbaka. Var tydligen väldigt hektiskt och många barn igår och uppenbarligen tycker lilla Viking att han ska ligga med rumpan nedåt! Eftersom han ligger fel har dom sagt att får hon värkar som inte går att stoppa eller vattnet går så får dom göra akut snitt. Annars väntar dom tills imorgon för en ny ”långsiktig” plan! Är grymt stolt över henne som faktiskt vågade Bricanyl igår trots sin spruträdsla men är trött på att hon ska må psykiskt och fysiskt dåligt av alla dessa värkar och dess medföljande smärta!

Som tur är så är hon inte ensam! Hon har bästa Janna och @Eliinwred vid sin sida så hon klarar sig bra med tjejligan! ❤️ Så glad dom finns så det är galet!

Själv är jag hemma med barnen och försöker konsultera med en snart 2-åring om middagsvila är en möjlighet eller inte men oddsen talar emot mig. Däremot sitter hon still i mitt knä och tittar på Alfons så det är ju alltid en tröst!

Solen lyser riktigt starkt idag och jag är någorlunda pigg så förhoppningsvis kan vi försöka sysselsätta oss och göra detta till en bra dag, trots alla omständigheter!

Lämna gärna en kommentar!

Det var allt medborgare! Adieu!

  • 620 visningar

Gillar

Kommentarer