Vi Ska Flytta Isär!

Det är dags att berätta någonting som vi länge varit tysta om men som börjar krypa fram. Vi har känt att vi behöver ha allting fixat innan vi går ut med det och nu ser det ut som läget är klart.

Som rubriken säger: Jag och Mathilda ska flytta isär. Det är inte det att vi ska, har eller tänker göra slut utan vi har spekulerat fram och tillbaka på hur vi bäst ska fungera ihop. När det kommer till att må som bäst insåg vi att det var när vi var särbos som i Nykroppa innan vi flyttade ihop.

Vi är olika på många plan och behöver vårat utrymme. Vi har en stor lägenhet men är alldeles för självständiga båda två och vill ha det på vårat eget vis. Vi mår bäst av att kunna få vara ifrån varandra och kunna göra vårat också.

Så nu har jag fått kontrakt för en lägenhet. En trea på 75.5 kvadratmeter med inglasad balkong. Den är på samma gård så barnen har 20 meter i princip mellan oss. Dom kan välja om dom vill gå ut eller helt enkelt ta källarvägen mellan oss. Vi kommer att ses och sova ihop men har gjort upp att vi tar barnen varannan vecka, och ja, alla barn. Då kan vi båda hinna med oss själva också och hitta tillbaka och göra det vi gör bäst.

Vi har bråkat, diskuterat och tjafsat pga all stress, all rotlöshet och äntligen hittat en lösning. Jag har inflytt i lägenheten i Mars så dess har jag ett rum på hotell jag hyr dit jag går när vi behöver pausa. Oftast är jag dock ”hemma hos Mathilda” men som sagt, vi behöver vårat eget för andrum.

Så nu vet ni alla, och behöver inte undra mer.
Vi ska bli särbos och det är ingen ”helyllefamilj”-grej men det är fortfarande familj! Frågor på detta?

Det var allt medborgare! Adieu!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Man kan väll göra sina olika saker ibland trotts man bor i hop?!(ta t.ex min kusin å hennes kille, trotts de bor ihop så gör de sina olika saker med deras olika intresse. Min kusin gillar å hålla på med växter m.m å det är inte hans största intresse, han gör annat istället som hon kanske inte gillar, men de funkar som sambos ändå🙂) 🤔🙂 men ok som du skrev att om ni funkar som bäst som särbos så.🙂👍🏻

nouw.com/mittlivommig